Sidor

onsdag 27 oktober 2010

PostHeaderIcon Bedtime Stories

”Bedtime Stories” är en disney, familjekomedi från 2008. Den är regisserad av Adam Shankman och skriven av Matt Lopez som skrivit manuset tillsammans med Tim Herlihy. Filmen har fått ett pris tack vare Rupert Gregson-Williams på BMI Film Music Award. Men också varit nominerad till fem andra awards.´
 

 Skeeter Bronson (Adam Sandler) är en hotellvaktmästare som måste ha sina systerbarn sovande hos honom, då systern åker bort. Han berättar godnattsagor för de båda barnen och det visar sig snart på något konstigt sett att historierna blir sanna dagen efter. Skeeter försöker utnyttja situationen till att förbättra sitt liv, men barnen lägger till saker som kommer att vända upp och ner på hans liv istället! Hur kommer det att gå för Skeeter?
 
Jag tycker den här är en ganska mysig film med mycket fantasi. Det här är en film som nog de flesta barnfamiljer kolla på tillsammans och vill nog ge ett budskap till föräldrarna att de inte ska förlora sitt barnasinne bara för att de blivit vuxna och inte tror på sagor längre. Det kan faktiskt bli ett lyckligt slut. Adam Sandler har varit med i många bra filmer och den här är en av dem.

Filmen är 95 minuter lång och barntillåten.

Betyg:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar