Sidor

onsdag 6 oktober 2010

PostHeaderIcon Step up 2: The Streets

”Step up 2: The Streets” är en romantisk, drama och dans film gjord år 2008 som vunnit två priser. På MTV Movie Award vann Briana Evigan och Robert Hoffman bästa kyssen och sen har även filmen vunnit alternativ drama på Teen Choice Award. Filmen är regisserad av Jon Chu och skriven av Toni Ann Johnson, Karen Barna och Duane Adler. Filmen är efterföljaren till ”Step Up” men det enda som hänger ihop är skolan MSA.

Huvudrollen är Andie West (Briana Evigan) som är dansare i ett crew 410. Hon är rebellisk och Sarah (Sonja Sohn) som hon bor hos har tröttnat och vill skicka henne till Texas. Men hon får en chans till, att börja på MSA (Maryland School of Art). Hon är en street dansare, kommer hon klara av det och hur kommer det att gå för hennes nya crew som hon skapar med Chase (Robert Hoffman) efter att blivit kickad från 410?

Jag tycker den här filmen är helt underbar, den har allt, kärlek, cool dans och drama. Musik valet i filmen tycker jag också är helt rätt. Jag får en skön känsla av den, speciellt Church med T-Pain och med scenen från filmen blir den underbar. Filmen är väl lite typiskt ”tjejfilm” men jag tror nog att killar också skulle kunna tycka om den. Har du inte sett den? Gör det och se vad du tycker.

Filmen är 98 minuter lång och rekommenderad från

Betyg:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar