Sidor

söndag 31 oktober 2010

PostHeaderIcon P.S. I Love you

”P.S. I Love you” är en romantisk drama från 2007. Den är regisserad av Richard LaGravenese som skrivit manuset tillsammans med Steven Rogers. Novellen är dock skriven av Cecelia Ahern. Den har fått pris för bästa internationella skådespelerskan på Audience Award och har varit nominerad till två andra award.

Holly (Hilary Swank) och Gerry (Gerard Butler) är ett ungt par som är väldigt lyckliga tillsammans. Plötsligt får Gerry en sjukdom och dör. När Holly fyller 30, får hon ett brev av sin döda man som skrevs innan han gick bort. Hon kommer få 10st brev under en period för att hjälpa henne att gå vidare och ta tag i sitt liv igen. Varje brev är ett nytt äventyr och avslutas med P.S. I Love You.

Kärlek är något vi inte klarar oss utan. När någon person som vi älskar går bort blir det oftast en väldigt jobbig tid. Filmen visar att även om man sörjer måste livet gå vidare. Du kan aldrig få tillbaka det som var, så fastna inte i det förflutna utan placera personen i minnet i stället. Men för att klara av det måste man få lite hjälp på traven. Bra film tycker jag!

Filmen är 126 minuter lång och är barntillåten.

Betyg:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar