Sidor

onsdag 27 oktober 2010

PostHeaderIcon Dear John

”Dear John” är en romantisk, drama och krigsfilm från 2010. Den är regisserad av svensken Lasse Hallström och novellen är skriven av Nicholas Sparks, men manuset är skrivet av Jamie Linden. Filmen har inte fått några pris men den är ganska ny också så det kanske kommer. Den har dock varit nominerad för både bästa kvinnliga och manliga framträdande på MTV Movie Award.

John Tyree (Channing Tatum) är en yrkessoldat som är hemma i två veckor innan han måste tillbaka. Under ett oplanerat möte träffar han sin kärlek Savannah Curtis (Amanda Seyfried). De inleder en sommarromans och fortsätter sitt förhållande trots att John åker tillbaka. Deras fysiska kontakt ersätts med papper och penna, kommer det att fungera?

Kärleken är komplicerad. Bra gjord film och skådisar. Channing Tatum inte bara bra utan yami också! Det här är en film som är svår att förklara varför den är bra utan att säga för mycket. Men jag tycker filmen har ett bra budskap och är upplagd på ett bra sett, trots att i alla fall jag förstod ganska snabbt hur filmen skulle sluta.

Filmen är 103 minuter lång och rekommenderad från 11 år.

Betyg:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar